Naisen ihastus

Nuorelle naiselle ihastumisesta, seksistä ja orgasmista

Kirjoitin aiemmin tyttäreni kanssa käymäni keskustelusta, jossa pohdimme sitä mikä elämässä on tärkeää. Minulla on edessäni myös välttelemäni keskustelu, jossa joudun puhumaan pojista, ihastumisesta ja seksistä.

Naisen ihastuminen on varmasti eräs suurimmista tunteista. Siihen liittyvät riskit ovat suuret. Ehkä mies ei koekaan asiaa samalla lailla, eikä lainkaan ymmärrä millaisen tunnemyrskyn hän naisessa tuottaa. Mies on innoissaan naisen vartalosta ja saattaa himonsa tai tyydytyksensä pyörteissä tulla lupailleiksi kaikenlaista. Hetken päästä eteen sattuu seuraava nainen ja silloin edelliset lupaukset muistetaan enintään puolittain. Jäljelle jää vain särkynyt sydän. Voivat ne puolittaiset lupaukset ja seksuaalinen huuma johtaa myös raskauteen ja aborttiin. Tällöin jälkeen jää särkynyt sydän, johon kirjoitettu musta muisto tuhotusta elämästä. [1]

Ehkä asia on kuitenkin parhaiten kuvattu lauluissa. [2] Chisu on satuttanut itsensä ja laulaa, että ”enkelit ovat kieroja kuin rinkelit”. Anna Puu toivoo lopulta, että hänen rakkaansa armahtaisi hänet ja rikkoisi hänet lopullisesti. Liisa Akimof on ”pannut peliin koko elämän”, vaikka mies on ”tarjonnut vain salmiakkia”. Vuokko Hovatalle kertoo rakkaimmastansa

Hän oli pohjoinen, itä, länsi ja etelä

Hän oli sunnuntain, minun työviikkoni

Keskipäiväni, keskiyöni

Puheeni ja lauluni 

Toisaalta ihastuminen voi olla palkitsevin asia. Kun asiat loksahtavat kohdalleen, se on alku jopa loppu elämän mittaiselle tarinalle. Naisemme voi katsella ja muistella sitä jälkikäteen käännekohtana, joka muutti koko hänen elämänsä suunnan. Tästä ei kirjoiteta niin paljon lauluja, mutta toisaalta meillä on kokonainen satujen perinne täynnä prinssejä ja ”onnellisina elämänsä loppuun asti.”

Puhun pelkästään naisen ihastumisesta. Toki miehetkin ihastuvat, mutta eräs merkittävä ero miehen ja naisen ihastumisen välillä on sen suhde seksiin ja eritysesti orgasmiin. Naisen orgasmi on hyvin miellyttävä. Sen verran jokainen tietää. Siitä ei kuitenkaan pidetä sen suurempaa meteliä, että naisen orgasmi johtaa ihastumiseen. Jos haluat, että nainen ihastuu sinuun, anna hänelle orgasmeja ja jää kyhnäilemään hänen kanssaan jälkihöyryihin. [3]

Kuten sanottua, ihastumisessa pelataan kovilla panoksilla. Sillä on voima singota kokonainen elämä maasta ylös korkealle taivaaseen tai alas syvälle helvettiin. Jos ja kun seksi on portti ihastukseen, siihen tulisi suhtautua juuri sillä vakavuudella, kuin ihastukseen tulee suhtautua. On kuitenkin surullisen yleistä, että seksuaalisen nautinnon ajatellaan olevan ”fyysistä” ja ohikiitävää kuin makean syöminen. Väärät syyt johtavat vääriin valintoihin. Seksiin antaudutaan ihmisen kanssa, joita ei edes tunneta. Mielestäni on erittäin vaarallista riskeerata ihastuminen ihmiseen, jonka on tuntenut pahimmillaan vain joitakin tunteja humalassa.

En minä lopulta tiedä, millaisia ihmisten seksuaalisuhteitten tulisi olla, enkä uskalla, halua ja kehtaa saarnata pidättyvyydestä. Mielestäni on kuitenkin reilua, että nuorille naisille (ja miksei vanhemmillekin) kerrotaan siitä, kuinka vakavaan leikkeihin he ovat ryhtymässä verensä vetäminä, eikä seksin merkitystä tarpeettomasti vähätellä.


[1] En osaa edes kuvitella kuinka kivuliasta ihastuneelle naiselle on tajuta virheensä tilanteessa, jossa hän on raskaana. Ihastunut mieli ei voi kuin vain rakennella pilvilinnoja ja kuvitella asiat parhain päin. Kun vatsassa kasvaa vauva, niin sekin mielikuvitus puhaltaa henkiin. Se merkitään myös kalenteriin. Niin kauan kuin naisemme on lapseton, hän muistaa asian äitienpäivänä. Myös syntymättömän lapsen syntymäpäivä on laskettu, joten sekin odottaa joka vuonna kalenterissa tyhjänä ja kipeänä muistona.


[2] Viitatut kappaleet ovat

Chisu – Sabotage

Anna Puu – Riko Minut

Tavaramarkkinat – Kevät

Vuokko Hovatta – Yhdet Hautajaiset


[3] Ei se nyt ihan niin yksinkertaista ole, että kyseessä on suora tie orgasmista ihastukseen, mutta kyllä se on selvää, että orgasmi auttaa siinä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: